Viatge a Mart

4/02/2012 , 0 CommentsRedacción hecha en catalán en el curso de primero de Eso.

A l'any 2020 la NASA volia fer enviar als tres astronautes: Chals, Jesús i Gregori, a Mart, una missió molt important on las naus anirien molt preparades per aquest viatge. Anirien a investigar si i viu algun ésser viu molt evolucionat com els humans i també com es aquell planeta. A l'any 2010 si volguéssim haver anat a Mart haguéssim tardat 300 dies però amb la nova tecnologia que s'ha inventat, de la Terra a la Lluna ara són tres hores, llavors de la Terra a Mart seria quaranta dies.
El dia del llançament va ser el 24 de juny de 2020 a les deu de la nit va estar retransmet per totes les cadenes de televisió del món. El Jesús, Chals i Gregori sempre estarien amb contacte amb la Terra per qualsevol dubte o problema. La nau es deia “Fins Mart” i tenia 125 metres de llarg. En el viatge cada dia contactaven amb la Terra per di que estaven bé.
Quan van arribar allà van veure que en la seva nau hi havia un forat on malauradament estava perdent combustible sense ells saber-ho, llavors, no podien tornar a casa, van contactar amb el planeta Terra i els i van dir que tindrien que buscar per aquell planeta algun ésser viu com els humans que tingués combustible sinó no podrien tornar a casa. Mart era un planeta ple de vegetació, animals i també havia aigua. L'únic que no havia era oxigen, hi havia un altre tipus de aire, llavors tenien que portar unes mascares amb oxigen. L'astronauta Chals va veure al fons de la vegetació com una civilització extraterrestre, es van apropar i els extraterrestres es van espantar i amagar.
Els extraterrestres eren de color blau, amb dos orelles i ulls, però tres nassos i una boca bastant gran sense llengua, amb un sola cama i un sol peu amb set dits, amb dos braços i dues mans cadascuna amb set dits també i per ultim eren de dos metres d'alt.
Els tres astronautes tenien una mica de por, però els extraterrestres parlaven tots els idiomes que existien i podien parlar amb ells. Els extraterrestres els hi van dir que feien aquí i el Gregori els hi va dir que estaven mira'n com era el seu planeta. Després el Jesús els hi va dir si tenien combustible per la seva nau per tornar a casa i l'extraterrestre cap, els hi va dir que si, però volia una condició, que nosaltres els extraterrestres anéssim al seu planeta per veure com es. Els tres astronautes van decidir que si i també els hi van preguntar si en la Terra ells podrien estar, perquè hi ha oxigen i no el seu aire. Els extraterrestres els hi van dir que si, que ells s'adapten a qualsevol clima i aire.
El que el Chals, Jesús i Gregori no sabien es que els extraterrestre volien, era envair la Terra i fer que els humans fossin els seus esclaus. Aquella nit per sopar els astronautes van anar a la seva nau a agafar el que tenien d'aliments i portar-lo a la ciutat on vivien els extraterrestres. Quan menjaven, els astronautes van menjar el seu menjar que portaven de la Terra però també provaven algunes coses que menjaven els extraterrestres i aquests feien el mateix, però el que els hi va estranyar als astronautes era que els extraterrestres provaven l'amanida que els humans portaven de la Terra amb oli i sal, i no li posaven vinagre, això els va fer estranyar i pensar que potser eren al·lèrgics.
El dia que es van anar va ser al dia següent i els astronautes es van muntar sols a la seva nau i darrera seu anaven tots els extraterrestres de Mart amb naus. En el viatge de retorn a la Terra els astronautes van contactar amb la Terra i els hi van dir que tornaven amb extraterrestres. Quan van arribar, les naus dels extraterrestres es van posar per tota la Terra i quan van sortir aquests, van sortir amb armes molt potents que els humans es van rendir i els extraterrestres de Mart van envair la Terra. També van agafar als astronautes.
Aquella nit per sopar, van sopar aliments de la Terra. Cada extraterrestre es va col·locar en una casa i va fer que els d'aquella casa fossin els seus esclaus. En una casa un extraterrestre li va demanar a una esclava, exactament la dona del Jesús, que li fes aquella amanida que va provar al seu planeta tant bona, l'esclava no sabia que no li agradava el vinagre al extraterrestre i quan l'extraterrestre, la dona del Jesús i el Jesús estaven sopant, l'extraterrestre va provar l'amanida i de cop i volta es va quedar quiet i es va desintegrar. Llavors el Jesús es va donar adonar que els que havien envaït el seu planeta es desintegraven si provaven o tocaven el vinagre. El Jesús va trucar als altres astronautes i a tot el món, per telèfon e Internet. I tots els humans van agafar pistoles d'aigua, aspersors, cubells... i els van omplir de vinagre. Exactament aquell dia que els van envair, els humans van anar per la nit a desintegrar a tots els extraterrestres que hi havia a la Terra. Hi van prometre tots els humans que no portarien una raça tant evolucionada que en pogués envair una altre vegada com els extraterrestres de Mart al nostre planeta.

Josep López

@josepjlh

0 comentarios: